Bmw treff Vik i Sogn 7.6.2014

Bmw klubben Sogn og Fjordane inviterer til storslagent treff i sammenheng med Gammalostfestivalen 2014. Oppmøte blir klokken 10.00 på Kristianhus som befinner seg rett ved siden av bensinstasjonen Best.

Vi skal ha salgsboder med salg av klær og diverse effekter. Vi skal også ha pc tilgjengelig for at dere som ikke er medlem, får bli medlem med én gang. Grillmat har vi også, og det blir salg av hamburgere, pølser og brus. Kassereren vår, Jon Arne Fimreite, har vært så hyggelig og sagt at han kan ordne med kortterminal denne dagen slik at ikke alle er avhengige av kontanter!

Klokken 15.00 tar vi den tradisjonelle paraderunden rundt i Vik.

Håper så mange som mulig vil komme til Vik og være her sammen med oss. Så håper vi værgudene er på vår side denne dagen.

Mvh

Styret – Bmwccn/sfj